Dags att flytta?

En flytt, det kräver tid och planering. Det är inget som görs i en handvänding. Dels ska du ju packa alla dina prylar, de ska transporteras till nya bostaden, nya abonnemang ska tecknas, eller flyttas på samt att du ska göra en flyttstädning i Piteå, om det är där du bor. 

Det som är bra idag, det är att du kan anlita hjälp för vissa delar av din flytt. Dels kan du välja att anlita en bra flyttfirma, dels kan du få hjälp med flyttstädning i Luleå, via flyttfirman eller genom att anlita en separat städfirma för flyttstädning

Rensa innan du packar

För att underlätta för dig själv då du ska flytta, börja med att rensa ut där hemma. Släng det som är trasigt och sälj eller skänk bort det du inte vill ha. Det blir då bra mycket mindre för dig att packa ner samt packa upp igen.

Ha många lådor att packa i, det går alltid åt fler än vad du tror. Se även till så att du märker upp dem med var de ska i det nya hemmet.

Andra viktiga saker du inte får missa

Om du har olika abonnemang, som tele, tv, internet med mera, kolla då om de går att flytta med eller om du ska säga upp dem och teckna nytt. Samma sak gäller med ditt elavtal. Du ska även ringa ditt försäkringsbolag och meddela dem ny adress för din hemförsäkring så att det blir rätt.

30 May 2022